Prosty wybór w przeglądarce
Opcjonalna analityka i reklamy są wyłączone. Poniżej możesz zapisać tylko niezbędne ustawienia. Reset prywatności usuwa tylko ten wybór, a nie konto, czaty, historię zdjęć czy język. Opcjonalne śledzenie pozostaje wyłączone. Język zmienisz w prawym górnym rogu.
Uprawnienia i historia aplikacji
W „Zdjęcia i lokalizacja” w aplikacji osobno włączasz dostęp do zdjęć i lokalizację oraz usuwasz miejsca ze zdjęć i historię lokalizacji; kopia na serwerach Blink też jest usuwana. W ustawieniach telefonu możesz też zezwolić na lokalizację tylko podczas używania aplikacji. Usunięcie konta w aplikacji usuwa wszystko, co Blink o tobie przechowuje. Strona nie może niczego usunąć z galerii ani z systemu. W sprawie praw do danych napisz na [email protected], podając potrzebny kontekst.
Twoje ustawienie przeglądarki
Może wasze drogi już się skrzyżowały.